Vinnaren av Watch Dogs 2

Vår tävling där en ensam vinnare kunde vinna spelet Watch Dogs 2 är nu avslutad. Vi fick in många svar och vinnaren har lottats fram. 

Frågan man behövde svara för att ha en chans att vinna var Vad är ditt bästa tips för att vara säker online? Bland de många svaren fanns många bra tips, som att inte klicka på okända länkar eller öppna e-post från okända avsändare. Att ha en brandvägg, ett uppdaterat virusskydd och att använda olika lösenord för onlinekonton var några andra tips. Du som vill veta mer om hur du kan bli säkrare online kan besöka Surfalugnt.

Tombolan har dock i vanlig ordning snurrat och den här gången var det endast ett spel i potten. Den som vann spelet Watch Dogs 2 var:

Jonas Randeblad, Asarum

Grattis – vinsten har redan skickats i form av en digital nyckel för nedladdning av spelet från Ubisoft.

Ni som inte vann, redan imorgon kommer en ny tävling där tre lyckliga vinnare kan vinna Hitta Doris på Blu-ray.

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.