25 miljoner spelar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege firar tvåårsjubileum med 25 miljoner spelare. Lagom till släppet av Operation White Noise meddelar Ubisoft att den magiska gränsen har uppnåtts. 

För dig som inte spelat spelet som bygger på författaren Tom Clancy’s teknothriller roman Rainbow Six. Ett antal spel har släppts i spelserien och Rainbow Six Siege släpptes till Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One. Det är ett firstperson shooter-spel och Operation White Noise är det åttonde nedladdningsbara tillägget. Även det släpps till samtliga plattformar och den här gången tas du med till Sydkorea.

Den smått imponerande siffran 25 miljoner spelare är lite svår att greppa, men samlar man samtliga människor i norden får man ihop strax över 26 miljoner människor… Tänk om alla satt och spelade Rainbow Six samtidigt…

 

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.