Tävla och vinn Game of Thrones Säsong 7

Nu är det dags att tävla igen och den här gången gäller det två exemplar på blu-ray av årets kanske mest efterlängtade TV-serie. Game of Thrones Säsong 7 är här och det är en mastig säsong med sju fartfyllda avsnitt. 

Tack vare våra vänner på 20th Century Fox kan vi tävla ut dessa två exemplar på blu-ray. Den sjunde säsongen är den näst sista och kampen om järntronen blir allt hårdare. Vår recension  kommer inom kort, men vi kan redan nu avslöja att den sjunde säsongen börjar väldigt bra…

Allt du behöver göra för att ha en chans att vara en av två lyckliga vinnare är följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande frågor:
  Vad heter den första boken i bokserien som TV-serien baseras på (på svenska) och vilket år gavs den ut i Sverige?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndagen den 10:e december 2017, 23.59 och skriv GAME OF THRONES i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar på frågorna kommer två rätta svar slumpas fram och två vinnare får varsitt exemplar av Game of Thrones Säsong 7 på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-12-10. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

game of thrones säsong 7

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.