ArcheAge får en ny stor uppdatering

Med den nya uppdateringen Akash Invasion kommer gamigos online-rollspelsvärld ArcheAge att få ett nytt avstånds-skillset, en nervpirrande ny zon med uppdrag fyllda med lore och en ny utmanande raid, där alla grupperna måste gå samman i kampen mot Akashs onda arméer. Uppdateringen kommer att vara tillgänglig till både ArcheAge och ArcheAge: Unchained den 25 mars.

ArcheAge

ArcheAge är ett MMORPG skapat av gamigo. Spelarna släpps ner i en fantasyvärld där de måste bli del av en grupp för att överleva. Vilken grupp de vill gå med i beror helt på dem: det finns allt från de som vill vara äventyrare på de stora haven till de som vill bygga upp ett handelsimperium. Genom att kombinera 12 olika skillset kan de välja mellan 220 olika klasser, vilket ger dem möjlighet att ge deras karaktär exakt vad den behöver för att uppfylla deras mål.

Uppdateringarna

Gillar du att slåss på avstånd men är trött på att använda pilbågen? Då har du nu chansen att förvandla sig till en skoningslös, gevärsskjutande äventyrare. Det nya Gunslinger-skillsetet kombinerar en kraftig area of effect, avståndsattacker med en varietet av Critical Debuffs som garanterat kommer att ge dig en fördel i striderna. Kombinerat med de andra skillseten introducerar Gunslinger-skillsetet totalt 66 nya klasser att utforska.

I den västra delen av Aurora dyker en uråldrig fiende upp i Ipnya-bergen. Spelare kan utforska den nya zonen med hjälp av deras följeslagare Ardios och Lauryla. Dessutom måste de samarbeta med spelare från de andra grupperna för att bemöta de fientliga arméerna i Akash-invasionen. Seger kommer aldrig att kännas mer förtjänad, men om du däremot misslyckas med att försvara Erenor från invasionen kan det hela få ödesdigra konsekvenser.

Sist men inte minst kan de djärva hjältarna djupdyka ner i den nya krönikan The Nuon Dragon War. Där avslöjar de sanningen bakom de plötsliga förändringarna i Karkasse-åsarna och upptäcker den utrotade Nuon-rasens historia.

///

Du kan hitta mer information om ArcheAge och ArcheAge: Unchained på den officiella hemsidan. Pröva på ArcheAge nu!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).