Bioaktuella Tom Cruise

Tom Cruise, som en gång i tiden blev känd genom filmer som Top Gun, Cocktail och Rainman, är aktuell med Edge of Tomorrow. Edge of Tomorrow handlar om soldaten Cage, som fångas i en tidsloop där han dör om och om igen, medan ett krig mot utomjordingar pågår. Cruise har spelat i flera science-fiction-hits tidigare, bland annat Världarnas Krig och Oblivion, och verkar ha en liten förkärlek för annorlunda filmer med science-fiction- eller actiontema.

Edge of Tomorrow har hittills fått väldigt gott betyg hos recensenterna – över åtta poäng på IMDB och jag ser fram emot att få se den vid första bästa tillfälle.

Tom Cruise ligger inte heller på latsidan. Den som gillar Mission Impossible-filmerna kan mot slutet av 2015 / början på 2016 se fram emot Mission Impossible 5. Inte mycket är känt om MI5 ännu, förutom att Simon Pegg tydligen ska vara med.

TC-wikipedia
Tom Cruise – Bildkälla: Wikipedia

SVD ger Edge of Tomorrow en 4:a

Hos CDON kan du förhandsboka Edge of Tomorrow

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

8 trackbacks/pingbacks

  1. Recension: Oblivion (2013) - Spel och Film
  2. Spel och Film besöker Universal Studios Hollywood - Spel och Film
  3. Recension: Edge of Tomorrow - Spel och Film
  4. Recension: Mission Impossible - Rogue Nation (2015) - Spel och Film
  5. Filmrecension: Mission Impossible IV - Ghost Protocol (2011) - Spel och Film
  6. Filmrecension: Mission Impossible IV – Ghost Protocol (2011) – Carling Creations
  7. Recension: Oblivion (2013) – Carling Creations
  8. Ny trailer för Mission: Impossible - Fallout (2018) - Spel och Film

Kommentarer är stängda.