Bli av med ditt avfall

Tänk om det fanns ett enkelt sätt att bli av med sitt grovavfall? Om du bor i villa och har gjort det längre än ett halvår vet du precis hur det är att behöva hyra en kärra och köra till tippen med sopor i omgångar. Med en normalstor villa brukar man ofta göra ett par ordentliga renoveringar de första åren, vilket genererar massor av sopor. Numera behövs du dessutom vara noga med att sortera soporna på tippen. Men om du anlitar Junkbusters kan du få hem en container direkt till din tomt, slänga soporna i den och sedan beställa hämtning av containern. Enkelt att använda, enkelt att beställa.

På Junkbusters hemsida kan du se hur det går till att beställa, men också vad det kostar och vilka områden som täcks in. Det finns dessutom flera olika typer av containers så skulle du ha behov av en låsbar container kan du beställa även det. Tänk bara på att priset är olika beroende på vilken typ av container du beställer, hur länge du vill ha den och vilken typ av sopor som ska tömmas.

 

 

Detta är ett sponsrat inlägg.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.