Chai Lifeline ordnar en Fortnite-natt för välgörenhet

Vill du spela Fortnite för välgörenhet? Gå samman med spelare från hela världen i eventet FORTNITE ISOLATION ROYALE. Gör en skillnad för barn och familjer som blivit drabbade av livshotande och livslånga sjukdomar och diagnoser.

Eventet

Priser kommer att delas ut till de bästa spelarna samt de som har skänkt mest pengar.

Eventet håller hus den 18 maj kl 01:00-04:00. Med andra ord är det ett event för svenska nattugglor!

Eventet har en inträdesavgift på 25 dollar. Även detta kommer att gå till välgörenheten, så det räknas samman med alla dina andra donationer.

Du måste registrera dig senast den 17 maj kl. 05:59.

Chai Lifeline

Chai Lifeline är en välgörenhetsorganisation som hjälper familjer vars barn har drabbats av allvarliga sjukomar och diagnoser.

För många familjer kan det vara svårt att klara sig från dag till dag. Då hjälper Chai Lifeline dem med att hand om deras barn för en natt, ordna fordon och köra familjer dit de vill, hjälper barn som inte kan gå i skolan med deras utbildning, handlar och lagar mat de dagar när föräldrar inte kan, hjälper föräldrar att få finansiellt stöd om deras inkomst sjunker på grund att de måste stanna med sitt barn och mycket annat.

Att ha en allvarlig sjukdom eller diagnos kan leda till mentala sjukdomar som depression och ångest hos både barn och deras närstående. Även frånvaron av ett normalt liv kan sätta djupa mentala spår. Chai Lifeline hjälper familjerna med deras mentala hälsa bl. a. genom att hälsa barn på sjukhus, ge dem leksaker som de annars inte hade haft råd med och skaffa ett nätverk av andra föräldrar som går igenom liknande situationer.

///

Om du gillar Fortnite och inte har något emot att vara uppe sent en natt, klicka här för att registrera dig och få mer information om eventet. Om vill veta mer om Chai Lifeline, klicka här.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).