Cobra Kai finns snart på Netflix

Efter att endast ha funnits på Youtube Premium kommer Cobra Kai, som snart kommer ut med en ny säsong, inom en snar framtid att finnas på Netflix. Dessutom kommer alla eventuella säsonger och filmer i fortsättningen också att laddas upp på Netflix.

För tillfället kan man titta på de två första säsongerna på Youtube Premium. Det var först meningen att de också skulle visa säsong 3, men då sa Youtube att detta skulle vara den sista säsongen de laddade upp. Det beslutet ville Sony inte acceptera. Därför började de leta efter en ny streamingsite att lägga upp serien på. Det var då Netflix erbjöd sig.

”Fascinationen över Karate Kid-filmerna är tidlös och Cobra Kai tar vid där det slutade,” säger Brian Wright, Netflixs vice-direktör för originella serier. ”Rivaliteten mellan Daniel och Johnny är legendarisk och showen har mycket hjärta och humor. Vi kan knappt vänta tills vi kan introducera en ny generation av fans för Cobra Kai och är glada över att vara seriens nya hem.”

Den tredje säsongen är redan färdigfilmad. Det bör dörför inte dröja länge förrän Netflix talar om vilka datum de kommer att lägga upp serien. Allt de har sagt hittills är säsong 3 kommer att laddas upp efter säsong 1 och 2. Logiskt, eftersom det säkert är många som inte har sett de två första säsongerna än.

Om Cobra Kai

Cobra Kai utspelar sig 34 år efter den första filmen. Serien följer Johnny Lawrence, pojken som huvudkaraktären Daniel LaRosso slogs emot i The Karate Kid (1984). Hans beslut att öppna Cobra Kai karate-dojon igen leder till att hans rivalitet med Daniel återupptas.

Ralph Macchio och William Zabka återvänder i sina ungdomsroller som Daniel LaRusso och Johnny Lawrence. Andra skådespelare som är med i serien är Xolo Maridueña (Parenthood (2012-2015)) som spelar Miguel Diaz, Courtney Henggeler (The Big Bang Theory (2008, 2013, 2018)) som spelar Amanda LaRusso, Tanner Buchanan (Designated Survivor (2016-2018)) som spelar Robby Keene och Mary Mouser ((Body of Proof (2011-2013)) som spelar Samantha LaRusso.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).