Cobra Kai släpper snart sin tredje säsong

Säsong 3 av Cobra Kai kommer att ha premiär den 8 januari 2021. Alla episoderna kommer att släppas samma dag. Den kommer endast att sändas på Netflix, där de två föregående säsongerna redan ligger uppe.

Handling

Cobra Kai är en serie som efterföljer Karate Kid-filmerna. Johnny och Danny är nu vuxna, men har fortfarande inte kommit över vad som hände mellan dem för så många år sedan. När Johnny öppnar upp Cobra Kai för att lära en ny generation karate så vaknar den gamla rivaliteten till liv.

Var vi lämnade showen

I slutet av säsong 2 så kokade spänningen mellan Cobra Kai och Miyagi-Do äntligen över, och de två falangerna skapade kalabalik på skolan när allt urartade i ett slagsmål. Det slutade med att Robby sparkade Miguel över ett räcke. Miguel landade på trappan med ryggen före och ligger nu medvetslös på sjukhus. Robby har inte synts till efteråt. Dessutom har Kreese tagit kontrollen över Cobra Kai, kastat ut Johnny ur dojon och vänt hans elever mot honom.

Roller

De flesta av skådespelarna som var med i de två föregående säsongerna kommer att återkomma i sina roller: William Zabka (The Karate Kid (1984)) som Johnny Lawrence, Ralph Macchio (The Karate Kid) som Daniel LaRusso, Martin Kove (The Karate Kid) som John Kreese, Xolo Mardiueña (Parenthood (2012-2015)) som Miguel Diaz, Mary Mouser (Alexander, and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)) som Samantha LaRusso, Tanner Buchanan (The Fosters (2016)) som Robby Keene, Courtney Henggeler (Nobody’s Fool (2018)) som Amanda Russo, Jacob Betrand (Rise of the Guardians (2012)) som Hawk, Peyton List (27 Dresses (2008)) som Tory, Gianno Decenzon som Demitri och Vanessa Rubio (Eagleheart (2013)) som Carmen Diaz.

///

Trots att säsong 3 inte ens har startat är det redan bekräftat att detta inte kommer att vara den sista säsongen. Åtminstone en säsong till är planerad efter säsong 3. Vilket betyder att det finns gott om Cobra Kai-material att se fram emot i framtiden!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).