Colonial Marines Operations Manual till ALIEN-rollspelet är nu färdig

Efter en lång väntetid är nu äntligen Colonial Marines Operations Manual till ALIEN-rollspelet här. Fria Ligan har precis skickat iväg en bok i PDF-format till alla som hade förbeställt den.

Till alla er som förbeställt boken

Om du hittar några skrivfel eller stavfel i boken skulle Fria Ligan uppskatta om du meddelade dessa till deras forum. Detta är det enda stadiet som de kan fixa de eventuella fel som inte har blivit upptäckta än.

ALIEN-rollspelet

Rymden är gigantisk, becksvart och inte din vän. Gammastrålar och neutrinoexplosioner från exploderande stjärnor som steker dig levande. Svarta hål som sliter dig i stycken. Tomrummet som får ditt blod att koka och din hjärna att smälta. Försöker du skrika kommer ingen att höra dig. Håller du andan kommer dina lungor att sprängas. Rymden är dessutom inte så tom som man kunde tro och dess gränser ökar ständigt. Rivaliserande regeringar är i ständigt kallt krig medan giriga företag tävlar om de värdefulla resurserna som existerar i rymden. Kolonister riskerar sina liv för att börja nya liv på nya planeter. Och på varje asteroid gömmer sig monster i skuggorna.

Detta är det officiella Alien-rollspelet. Ett universum av kroppsskräck och balansgång mellan företag, där syntetiska människor leker Gud medan rymdarbetare och soldater blir värdar till nyfödda monster. Det är ett hårt och oförlåtligt universum och när du dör kommer det inte ha någon konsekvens alls.

Fria Ligan

Fria Ligan förlag ger ut skönlitteratur, konstböcker och rollspelsböcker, både i Sverige och internationellt. Några av deras mest kända rollspel är Nordiska väsen (som är baserat av Johan Egerkrans kritikerrosade bok med samma namn), Ur varselklotet (vinnare av fen ENnie Awards 2017), Flodskörden (baserade på Simon Stålenhags hyllade konstböcker med samma namn), Svärdets sång (vinnare av fyra ENnie Awards 2019), Mutant: År Noll, Coriolis – mörkret mellan stjärnorna, Symbaroum och ALIEN.

Om du vill veta mer om Fria Ligan och deras produkter är det bara att klicka här för att komma till deras hemsida.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).