Nu är fjärde säsongen av Castlevania ute på Netflix!

Idag kom den fjärde och sista säsongen av Castlevania ut på Netflix. Dessa tio avsnitt avslutar serien (för tillfället) och om man kan tro trailern så kommer det att bli en finalsäsong fylld av blod, action och drama.

Var var vi?

När vi lämnade Castlevania efter sista avsnittet i tredje säsongen så såg det mörkt ut för protagonisterna. Trevor och Sypha lyckades visserligen hjälpa Saint Germain att komma genom portalen, men byn som de hade spenderat hela säsongen i och alla människorna som bodde där förgjordes. Dessutom fick de reda på att Domaren, som de hade betraktat som en vän under deras tid i byn, var en seriemördare.

Ännu värre gick det för Alucard. Han blev förrådd av Taka och Sumi, de två vampyrjägarna som bodde hos honom under säsong tre, när de trodde att han höll undan information från dem… vilket han gjorde, men bara för att han trodde att de skulle lämna honom om de fick informationen de ville ha och han ville inte vara ensam igen. Han dödade dem i självförsvar och har nu dragit sig helt tillbaka från mänskligheten, övertygad om att alla han börjar bryr sig om kommer att dö eller lämna honom.

Bättre gick det för antagonisterna… med ett undantag. Hector blev lurad av Lenore och är nu vampyrkvinnornas slav, vilket innebär att Carmilla, Striga, Morana och Lenore nu har en forgemaster som kan skapa en armé åt dem. Med denna armé planerar de att ta över alla territorium som står utan några vampyrmästare efter att Alucard, Trevor och Sypha dödade dem.

Isaac har precis dödat en magiker som hade förslavat en hel stad. Nu sitter han med en armé av nattvarelser och den tomma staden fylld av döda slavar. Han började resan med endast en tanke: att hämnas Dracula genom att döda Carmilla och Hector. Men nu har han börjat undra om det inte finns mer han kan göra med all den makt han har till sin förfogenhet.

///

Gå till Netflix och se den fjärde säsongen nu på en gång!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).