Säsong 4 av Castlevania bekräftad

Med tanke på hur säsong 3 av Castlevania slutade var det nästan givet att det skulle bli en fjärde säsong, men det är ändå skönt att få det beskräftad av serieskaparen Warren Ellis. Enligt deras tittarsiffror gjorde säsong 3 ännu bättre ifrån sig än säsong 2, och kritiker har också gett säsongen mycket höga betyg.

Det har inte kommit ut någon mer information än så jag tänkte dela med mig lite av vad jag tror och hoppas nästa säsong kommer att innehålla. OBS: Spoilers för er som inte sett säsong 3.

Trevor och Sypha

Efter att ha misslyckats med att skydda byn strövar nu Trevor och Sypha runt igen. Sypha optimism har tagit en hård smäll och Trevor visar tecken på att återuppta sin gamla fatalistiska världsyn. Det är osäkert vart de två kommer att ta vägen nu. Återvänder de till Alucard? Fortsätter de att slåss mot nattvarelser? Kommer de att få reda på Camilla och hennes systrar planer på en människofarm? Allt är möjligt.

Alucard

Alucard började säsongen ensam och avslutade den ensam, men med nya mentala ärr efter att tvillingarna förråde honom och tvingade honom att döda dem i självförsvar. Personligen hoppas jag att Trevor och Sypha kommer tillbaka till slottet: Alucard behöver sina vänner just nu.

Isaac

Isaac fortsätter att röra sig mot Hector med sin armé, men med allt han lärt sig under sin resas gång är det inte helt säkert vad han kommer att göra när han hittar honom. Kommer han att döda honom för hans förräderi mot Dracula? Eller kommer han att låta honom leva? Först måste han dock ta sig igenom Carmilla och hennes systrar.

Carmilla, Lenore, Striga, Morana

Dessa fyra kommer utan att tveka att fortsätta med sin plan att skapa en gigantisk människofarm, nu när Hector är deras slav. Deras största hot är utan tvekan Isaac, som är på väg mot dem med en egen armé i hälarna. Det ska bli intressant att se hur de kommer att tackla honom.

Hector

Hector är i en jobbig situation som han i ärlighetens namn bara har sig själv att skylla. Trots det hoppas jag faktiskt att han på något sätt lyckas ta sig ut ur situationen. Det skulle vara intressant om han kunde utvecklas till att bli en mer kapabel karaktär.

///

Ser definitivt fram emot nästa säsong!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).