Sony Pictures och Outright Games släpper teasertrailer till Hotel Transylvania: Scary Tales Adventures

Sony Pictures och Outright Games har släppt en teaser-trailer om sitt kommande TV-spel Hotel Transylvania: Scary Tales Adventures.

Hotel Transylvania: Scary Tales Adventures är ett 3D-plattforms-/äventyrsspel som utspelar sig i Hotel Transylvania-universumet. Spelet kommer att ha en helt egen handling separerad från filmerna. Detta betyder dock inte att ni inte kommer att träffa alla era älskade karaktärer. Drac, Mavis, Dennis och de andra kommer alla att ha en roll att spela i spelet.

”Vi är så glada över att ha fått möjligheten att återvända till Hotel Transylvania för ännu ett rysligt kul äventyr nu i Halloween”, säger Terry Malham, VD för Outright Games. ”Vi är så nöjda över att kunna införliva vår egen unika berättelse med denna fantastiska värld och återberätta klassiska sagor med hjälp av seriens excentriska karaktärer. Det kommer att avslöjas mycket mer om spelet de kommande månaderna så håll ögonen öppna för det!”

Hotel Transylvania-filmerna

Hotel Transylvania-filmerna följer Dracula, Mavis, Dennis och alla deras monstervänner som bor på Hotel Transylvania, ett lyxhotel där monster och deras familjer kan vara sig själva utan att bli besvärade av människor. Den första filmen, Hotel Transylvania, kom ut 2012 och har efter det fått två efterföljare, Hotel Transylvania 2 (2015) och Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018). Den fjärde och sista filmen i serien, Hotel Transylvania: Transformania, kommer ut i början av sommaren.

Outright Games

Outright Games är en global TV-spelsutgivare som fokuserar på att utge familjeunderhållning med hög kvalitet till spelare över hela världen. Företaget grundades 2016 och har redan satt sitt märke i TV-spelsbranschen med spel som Jumanji: The Video Game (2019), Paw Patrol: On a Roll (2018), Ben 10: Power Trip (2020) och Dragons: Dawn of New Riders (2019). Besök deras hemsida för mer information.

///

Hotel Transylvania: Scary Tales Adventures kommer ut på Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One och Steam lagom till Halloween.

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).