Turtle Beach avslöjar nytt headset: Recon 500

Turtle Beach avslöjade idag ett banbrytande nytt tillägg till företagets populära Recon-kollektion med headset –Recon 500. Det trådbundna gamingheadsetet för flera plattformar erbjuder extraordinär ljudkvalitet på alla frekvenser genom specialtillverkade och glasögonvänliga öronkåpor samt kristallklar chatt på proffsnivå med en brusreducerande mikrofon. Alla kan spela bekvämt – även under långa sessioner – tack vare vaddering i minnesskum som andas och ett lättviktigt huvudband. Recon 500 fungerar med flera plattformar som Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC. Den är även kompatibelt med mobila enheter. Dessutom kräver den inga batterier.

”Recon 500 levererar några av de mest imponerande ingenjörsframstegen vår Recon-serie med headset någonsin uppnått. Det omdefinierar vad spelare kommer förvänta sig av ett headset för det här priset, och kommer med innovativ design, imponerande ljud och mjuk komfort”, säger Juergen Stark, styrelseordförande och VD på Turtle Beach Corporation.

Om Recon 500

-Patenterade dubbla element, de första i sitt slag, och är designade med separata kammare som kontrollerar låga och höga frekvenser för enormt förbättrade ljuddetaljer jämfört med standardelement. Den större storleken på 60 mm innebär en enorm ljudscen för en ultrarealistisk spelupplevelse.

-Utvecklat för professionellt spelande och har en riktad, brusreducerande TruSpeak-mikrofon som levererar en klar och pålitlig chatt och är enkel att ta bort för tillfällen då chatten inte behövs.

-Med dubbla Eclipse-element, de första i sitt slag, behövde Turtle Beach sin mest noggrant utvecklade öronkåpa hittills för att maximera prestandan. Deras AccuTune-precisionsinställning använder en öronkåpa fylld med trämassa för en helt ny inre design som levererar rikt och naturligt ljud.

-Mjuka öronkuddar i minnesskum klätt i sporttyg håller dig bekväm och sval i stridens hetta.

-Det justerbara, metallförstärkta huvudbandet är byggt för att hålla, är flexibelt och lättviktigt för långa spelsessioner.

-Turtle Beachs exklusiva ProSpecs-komfortdrivna design tar bort trycket från dina glasögon när du spelar.

-Lättåtkomlig volymkontroll och avstängning för mikrofonen sitter på öronkåpan.

-Fungerar utmärkt med dina favoritspelkonsoler, handkontroller, mobila enheter eller vad som helst med en 3,5 mm-anslutning.

///

Recon 500 släpps i Europa 18 juni 2021 i färgerna svart och Arctic Camo. Du kan förbeställa nu på Turtle Beachs hemsida och från butikspartners för det rekommenderade priset 899 SEK.

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).