Turtle Beaches gamingheadset Recon 70 finns nu att köpa i färgen Arctic Camo

Speltillbehörstillverkaren Turtle Beach har utannonserat en ny färg till deras bästsäljande Recon 70-headset. Recon 70 Arctic Camo finns nu att köpa på Turtle Beachs hemsida och hos utvalda återförsäljare i Sverige. Arctic Camo är det tionde färgschemat till Recon 70.

Recon 70

Recon 70 är Turtle Beachs bästsäljande headset av en anledning. Headseten har kraftfulla 40 mm-element, kristallklart chattljud, kuddar i konstläder och stöd för Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4/5, Nintendo Switch, PC och mobiler. Kombinera detta med ett cirkapris på 445 kr så kan man förstå varför Recon 70 är så populära hos spelare.

”Våra Recon 70-headset har toppat försäljningslistan, eller legat nära toppen, varje månad sedan de lanserades i april 2019, vilket har gjort dem till våra mest sålda headset på flera plattformar. Det är viktigt för oss och våra fans att det finns många alternativ för den här prisbelönta produkten”, säger Juergen Stark, Turtle Beachs styrelseordförande och VD.

Färger

Förutom Arctic Camo har Recon 70 nio andra färger att välja mellan: Blue Camo (multiplattform), Green Camo (multiplattform), silver/svart (multiplattform), svart/röd (specifikt för Nintendo Switch), svart/blå (specifikt för Playstation 4 Pro, Playstation 4 och Playstation 5), vinröd/svart (specifikt för Playstation), vit/blå (specifikt för Playstation), svart/grön (specifikt för Xbox One och Xbox Series X/S) och vit/grön (specifikt för Xbox One och Xbox Series X/S).

Turtle Beach

Turtle Beach är en av världens ledande tillverkare av spelaccessoarer, särskilt när det gäller till PC-spel. De är kända för att vara först med att använda den senaste teknologin när det kommer till headsets. Dessutom gör de sitt bästa för att headseten både ska vara så bekväma och snygga som möjligt. Detta har lett till att deras headsets är deras mest köpta produkt.

Det är dock inte bara deras headsets som har hög kvalité. Om du vill ha bra tangentbord, musar eller mikrofoner så är Turtle Beaches profukter definitivt någonting för dig.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).