Spirit Lucky’s Big Adventure kommer ut nu i sommar

spirit

Dreamworks äventyrsspel Spirit Lucky’s Big Adventure kommer att släppas nu i sommar på Playstation, Nintendo Switch, Xbox och PC. Spelet är baserat på en framtida efterföljare till DreamWorks Oscarsnominerade tecknade film Spirit: Stallion of the Cimarron (2002) och är utvecklat av A Heartful of Games och publicerat av Outright Games och Universal Games and Digital Platforms.

Handling till både spelet och filmen

Lucky Prescott fick aldrig lära känna sin mamma, Milagro Navarro, som var en modig, ridande stuntkvinna från Miradero, en liten stad på kanten av det vidöppna gränslandet.

Liksom sin mamma är Lucky inte särskilt stor respekt för regler och lagar, vilket gör hennes moster Cora väldigt orolig för henne. Lucky har växt upp i en stad vid amerikanska östkusten under sin mosters vakande öga, men när Lucky en dag är nära att råka illa ut efter en särskilt riskabel eskapad får Cora nog och de flyttar båda till Luckys pappa, Jim, i Miradero.

När Lucky anländer är hon långt ifrån imponerad av den sömniga lilla staden. Hon ändrar sig dock när hon möter Spirit, en vild mustang som delar hennes självständiga lynne. Hon blir dessutom vän med två lokala ryttare, Abigail Stone och Pru Granger.

När en hjärtlös hästhandlare och hans män planerar att fånga Spirit och hans flock och auktionera bort dem till ett liv av fångenskap och hårt arbete ger sig Lucky och hennes vänner in i sitt livs äventyr för att rädda hästen som har gett henne frihet och syfte, och som dessutom hjälpte Lucky att upptäcka en koppling till hennes mammas arv som hon aldrig hade kunnat föreställa sig.

Spelets funktioner

-Spela som Lucky: var stjärnan i ett äventyr med dina modiga vänner Abigail och Pru.

-Skapa ett band med Spirit: ta hand om Luckys lojala mustang för att få honom att bli starkare så att han kan ta dig till nya regioner.

-Rid genom gränslandet: utforska ett vilt, öppet landskap.

-Visa din stil: ge Lucky en personlig look med kläder och accessoarer som du samlat på dig under spelets gång.

-Upplev livet vid gränslandet: rädda djur som är i fara, hjälp dina grannar, tävla, ta foton och mycket mer!

///

Det har inte kommit ut ett specifikt datum än, men Spirit Lucky’s Big Adventure kommer som sagt ut i sommar. Om du vill veta mer om spelet kan du besöka Outright Games hemsida.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).