Fynda en begagnad iPad istället för en ny 2021

Ipads har länge varit oerhört populära bland människor världen över. Surfplattor som iPads är det utmärkta verktyget för dig som tycker mobilskärmen är för liten men som samtidigt vill slippa plocka fram datorn varje gång du ska surfa online, skriva eller läsa något.

Men en sprillans ny iPad kan kosta mycket pengar, samtidigt som det tär på miljön att utveckla. Vi rekommenderar därför att du köper en begagnad iPad i år.

Fråga en nära bekant eller köp online

Om du har en vän, en släkting, en kollega eller bara en vän-till-en-vän som säljer en iPad har du redan löst problemet. Genom att köpa från en som du känner slipper du leta en massa och får en begagnad ipad av bra kvalitet till ett rimligt pris.

Men bara för att du inte känner någon som inte säljer en begagnad iPad betyder det inte att du inte kan köpa en på annat sätt! Det finns en mängd olika sidor som säljer begagnade iPads av hög kvalitet. Oavsett om du vill ha en iPad Pro, iPad mini eller iPad Air 2 kommer du hitta ett flertal olika försäljare som säljer surfplattorna till reducerade priser.

Gör din plånbok och miljön en tjänst

Vi tycker absolut det är vägt att överväga att köpa en begagnad iPad istället för en helt ny. I de allra flesta fall är surfplattorna av lika bra kvalitet som en ny och därför sparar du stora summor pengar genom att köpa en som redan varit använd några gånger.

Men det är inte bara din plånbok du gör en tjänst genom att fynda en begagnad iPad. Du gör samtidigt miljön en väldigt stor tjänst! Miljön tar nämligen oerhörd stor skada av alla kemikalier som släpps ut för varje producerad tech-pryl. Att köpa en begagnad enhet istället ger ett nytt liv till iPaden istället för att den ska slängas.