Hur gick det för skådespelarna i Aliens?

På jakt efter aliens ...

En av mina absolut favoritfilmer är Aliens och frågan är om den inte hamnar på den absoluta förstaplatsen. Jag såg nyligen om den (det händer ett antal gånger på ett år) och även om jag följt skådespelarna funderade jag över hur det gått för dem.

Youtube-filmen nedan är rätt omfattande vad det gäller skådespelarna och ger en bild av både då och nu. Vad jag blev rätt förvånad över är hur unga flera av dem var när de spelade in Aliens – något jag aldrig riktigt tänkt på.

Dessvärre har flera gått bort, i en alldeles för tidig ålder, men en hel del är still going strong. Inte minst Bill Paxton, som i rollen som Hudson gjorde en av sina bästa roller någonsin, gick bort i följderna av en hjärtoperation…

Se filmen nedan om du vill se hur de ser ut idag, om de lever och hur gamla de är. Filmen säger inte så mycket om vad de gör, men de flesta som lever är fortfarande aktiva skådespelare.

Förhoppningsvis får vi även se dem i nya Alien-filmer eller Alien-spel

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.