De bästa filmerna om betting

För dig som gillar att spela och betta finns det mängder av filmer som kan vara underhållande för dig. Oavsett om du gör det för underhållningens skull, om du gör det för att beskåda hur ämnet porträtteras på film, eller om du gör det för att få inspiration gällande tekniker och tankegångar kring spel kan det finnas gott om filmer du kan tycka om. För att hjälpa dig lite på traven har vi samlat de absolut bästa filmerna om betting nedan – förhoppningsvis kan åtminstone någon av dem bli en ny favorit även för dig!

Filmer om betting värda att kolla på

Det är ett faktum att många av de betting- och spelrelaterade filmerna som finns att tillgå på marknaden idag ofta bjuder på en hel del spänning och actionfyllda scener. Detta inte minst då betting (eller gambling) i sig är en kategori av spel som kan bjuda på både det ena och det andra.

Oavsett varför just du vill kolla på filmer om betting kan vi säga redan nu att utbudet är väldigt stort och att det finns många klassiker som man bara bör ha sett. Nedan listar vi några av de bästa bettingsrelaterande filmerna som minst sagt är värd att kolla på!

Uncut Gems

Med Adam Sandler i huvudrollen kom Uncut Gems att bli en av Netflix mest hyllade filmer under 2020. Vi förstår varför! Filmen handlar om juveleraren Howard, som på grund av en kaotisk livsstil och flertalet förluster på spel blir skyldig både den ena och den andra pengar.

För att kunna betala av dessa skulder krävs det att Howard bettar på en basketmatch – ett bet som kommer att bli hans svåraste hittills! Hur det går för Howard vill vi inte avslöja, utan det får ni se i filmen.

Det vi däremot kan avslöja är att denna film är minst sagt intensiv och svettig. Ett hett tips som de flesta kan fastna för! Har man sett den är det inte så svårt att förstå att intresset för spel och betting fortsätter att öka, och det inte minst bland unga som själva hoppas på att ta hem storvinster.

Snitch

Vill du istället ta del av en filmhandling där allt cirkulerar kring betting på boxning kan Snitch vara ett passande val. Här får du följa med på en fartfylld, äventyrlig och spännande handling som med en lekfull touch porträtterar diverse gangsters och spelproffs i sitt esse.

Utöver en riktigt bra handling är denna film en storfavorit hos många då rollistan består av bland annat Vinnie Jones, Brad Pitt och Jason Statham. Guy Ritchie har med andra ord lyckats bra! Blir du själv sugen på att betta på sport efter du sett denna film kan du besöka https://gamblingcabin.se/ och ta del av deras mångsidiga utbud.

Mean Machine

Här har vi ännu en mycket omtalad och omtyckt film skapad av Guy Ritchie. Till skillnad från Snitch handlar Mean Machine om en tidigare välkänd fotbollsspelare som på grund av en riggad landskamp (i fotboll) hamnar i fängelse. Väl i fängelset kommer fotbollsspelaren på att han är skyldig pengar till ett par människor, som har rent ut sagt måste betala tillbaka.

För att göra det sätter han ihop ett lag av brottslingar som ska spela en fotbollsmatch mot vakterna – i potten ligger en rätt generös summa pengar som det vinnande laget ska få dela på. Denna spännande, livliga komedi är en film som de flesta kan skratta gott åt.