Den bästa scenen från Three Amigos

Three Amigos må vara från 1986, men filmen om de tre vännerna håller än idag. En av de bästa scenerna är när Dusty, Lucky Day och Little Ned stöter på den sjungande busken, varpå de ska frammana den osynlige krigaren. Varför de gör detta får du se i filmen. Det skulle förstås kunna ses som en spoiler, men jag tvivlar på att det här filmklippet avslöjar något väsentligt. Däremot kan det vara svårt att förstå det roliga i helheten, men om du inte har sett filmen är det förstås en bra idé. Om inte annat för att förstå vad det här klippet handlar om:

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.

 

Skulle du nu tycka att ovanstående scen inte är det roligaste du sett, så kan du alltid ta en titt på följande samling scener.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.