Ny skribent på Spel och Film

Nyligen sökte vi skribenter på Spel och Film. Nu har vi nöjet att välkomna en ny skribent. Melanie Caspár kommer främst att recensera spel. Hon är tjugo år och studerar Informationsdesign med inriktning Textdesign på Mälardalens högskola. Melanie driver också en egen blogg om film, serier och böcker – www.iheartfantasy.blogg.se.

 

Är du också intresserad av att skriva för oss så tar en titt på det här inlägget. Nu söker vi främst ännu en filmrecensent.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.