Spel och Film söker skribenter

Gillar du film? Gillar du spel? Gillar du att skriva? Då ska du absolut läsa vidare.

Med ett drygt år som blogg har Spel och Film med en oerhörd entusiasm recenserat, skrivit nyheter och försett Sverige med förstklassigt material. Dessutom är vi inte blyga eller särskilt ödmjuka. Snarare stolta över att vi älskar det vi gör. Nu vill vi mer och vi behöver dig som är duktig på att skriva och som gillar film och/eller spel.

Bloggen startades med ambitionen att växa och redan idag har vi ett stort antal trofasta läsare. Tanken är att entusiasmera, skriva om det som är roligt i livet och som förhöjer vardagen såväl som helgen och ledigheterna.

Därför behöver vi nu tre nya skribenter:

1 st filmrecensent

1 st spelrecensent PC-spel

1 st spelrecensent Xbox och/eller Playstation.

Spel och Film förser dig med recensionsexemplar och från gång till annan lite goodies. I dagsläget utgår ingen ersättning, men det kan komma att ändras inom en snar framtid.

Vi söker framför allt dig som brinner för något av ovanstående ämnen. Det är viktigt att du tar ditt uppdrag på allvar och levererar inom deadline. Du behöver kunna skriva, men du behöver inte vara journalist eller världsbäst – vi löser det redaktionella.

Hör av dig till oss, helst genom ett e-postmeddelande till info@spelochfilm.se, eller via en kommentar i tråden nedan.

Glöm inte att berätta kortfattat om dig själv, dina erfarenheter av att skriva och recensera, samt om du föredrar någon typ av film/spel.

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Ny skribent på Spel och Film - Spel och Film

Kommentarer är stängda.