Den mest skrämmande clownen är Pennywise

Gillar du clowner? Eller tycker du att de kan vara lika skrämmande som häxor och vampyrer? Eller kanske ännu värre? Pennywise är den mest skrämmande clownen någonsin. 

När Stephen King skrev Det blev clowner ännu mer skrämmande. Särskilt om de har vassa, gula tänder och bor i kloaksystemet. Med tanke på att Det snart är tillbaka i en färsk remake är det glädjande att se att clowner äntligen har blivit vad de ska vara. Snälla, trevliga och glada.

Eller vänta lite, det stämmer inte alls. Jag vill aldrig mer träffa en clown, med tanke på att Entertainment Weekly har släppt bilder på hur clownen Pennywise kommer att se ut i Det, 2017 års version.

pennywise
Image Credit: Marco Grob / Entertainment Weekly

Det är dessutom ingen mindre än Bill Skarsgård som kommer att spela Pennywise. Tänk på det, nästa gång du stöter på en av hans släktingar.

 

Det har premiär i September 2017.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.