Den största Fortnite-turneringen någonsin i Norden med 250 000 dollar i potten!

DreamHack Winter sker mellan 29:e november – 1:e december och kommer som vanligt att hållas på Elmia i Jönköping. Den här gången kommer dessutom en stor Fortnite-turnering med 250 000 dollar i potten att äga rum. Turneringen är öppen för alla DreamHack Winter-besökare som har en BYOC-biljett, som finns att köpa för 990 SEK, och äger rum den 29 november.

DreamHacks co-CEO Marcus Lindmark kommenterar: ”Vi är oerhört glada över att kunna presentera denna nya turnering. Det ger verkligen DreamHack-besökarna, kärnan i allt vi gör, en chans att spela om de stora pengarna. Vi skriver nu, med Epic Games, DreamHack-historia genom att sätta upp de största community-turneringarna hittills. Detta passar perfekt nu när vi firar DreamHacks 25-årsjubileum.”

Turneringen kommer att spelas i solo-läget och är avsedd för festivalbesökare, vilket innebär att den inte kommer att sändas online. Besökare som vill delta i turneringen uppmanas att köpa en BYOC-biljett för att garanteras en plats i turneringen. Turneringen kommer inte att hålla några förkval.

DreamHack Anaheim, som går av stapeln i februari 2020, kommer hålla en likadan turnering med samma upplägg och prispott som den i Jönköping.

Inom kort kommer det att komma ut mer information om turneringsupplägget, ytterligare sätt för dig att delta i turneringen samt hur registreringen för turneringen kommer att gå till. Om du har fler frågor eller vill hålla ett öga på uppdateringar gällande turneringen kan du besöka dessa hemsidor för mer information: https://dreamhack.com/winter/ , https://dreamhack.com/anaheim/ och https://dreamhack.com/fortnite/ .

Till alla er som väljer att testa er lycka och skicklighet önskar jag lycka till!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).

1 trackback/pingback

  1. Den största Fortnite-turneringen någonsin i Norden med 250 000 dollar i potten! - Filmfeed

Kommentarer är stängda.