Dying Light 2: Över hundra timmar av speltid?

Datorspelsutvecklaren Techland har kommit ut med ny information gällande Dying Light:s efterföljare, Dying Light 2, som introducerades på E3 2018 med löften om att det kommer att bli ett berättande sandbox-spel som kommer att forma sig efter spelarens handlingar. Under E3 2019 fick fans reda på att spelet kommer att bli försenat, men det verkar ändå som att Dying Light 2 kommer att bli lanserat i vår nästa år.

Prankster 101 frågade huvuddesignern Tymon Smektala hur lång tid det kommer att ta att spela Dying 2 från början till slut. Han svarade att storyn tar mellan 15-20 timmar att spela, men att det är svårt att avgöra exakta timmar eftersom det kan hända så mycket mellan punkt A och B när ett spel består av en öppen värld. Trots att huvudstoryn är relativt kort klargör Smektala att det finns innehåll för att hålla spelare roade i mer än hundra timmar.

Tidigare den här månaden avslöjade Pawl Rohleder från Techland att Dying 2:s miljö är fyra gånger större än dess föregångare, och detta är med DLC:n The Following inräknad.

Dying 2 beräknas lanseras våren 2020 på PC, PlayStation 4 och Xbox One. Redan nu kan ni förbeställa hos ett antal återförsäljare, men inga bonusar har blivit annonserade än.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).

1 trackback/pingback

  1. Dying Light 2: Över hundra timmar av speltid? - Filmfeed

Kommentarer är stängda.