Destiny 2: Shadowkeep och Bungies visioner för framtiden

I samband med deras lansering av Destiny 2 DLC:n Shadowkeep berättar spelföretaget Bungie om hur de planerar att spendera Destiny 2:s tredje år och hur framtiden för spelserien ser ut.

I Shadowkeep återvänder spelaren till Månen, som är en plats som de som har spelat Destiny 1 är väl bekanta med. När de anländer finner de dock att saker och ting inte är som det ska. Spelarens mål är att ta reda på vad det är som har hänt på Månen.

I DLC:n har ett antal förändringar gjorts för att öka spelarens immersion: uppdaterade rustningar, helt nya vapen, mer stats än förut, mods som kan läggas till karaktärens finishers, samt mycket annat.

Fyra dagar efter att Shadowkeep har lanserats kommer en ny säsong inleddas: Season of the Undying. Detta kommer att vara den första av flera säsonger som Bungie har planerat för Destiny 2. Detta är inte bara för att ge deras fans ständigt nytt spelmaterial. De vill även kunna leda spelaren in i det framtida Destiny 3 på ett så smidigt sätt som möjligt. På så vis är Shadowkeep inte bara en destination med nya uppdrag och fiender att slåss mot: den är en övergång till framtida spel i Destiny-serien.

Med det här hoppas Bungie att de kan leda in spelserien i en ny, spännande riktning utan att förlora det som fick spelarna att älska de första spelen.

We have a vision, we have a roadmap, we have a place we wanna take Destiny, and Shadowkeep and Season of the Undying are the first steps.”

Shadowkeep kommer ut den 1 oktober 2019. Destiny-fans, missa inte det!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).

1 trackback/pingback

  1. Destiny 2: Shadowkeep och Bungies visioner för framtiden - Filmfeed

Kommentarer är stängda.