DreamHack: This is Your World kommer att hållas i Anaheim den 11-13 februari 2022

Efter två års uppehåll kommer DreamHack äntligen att hållas fysiskt i Anaheim den 11-13 februari 2022. DreamHack Anaheim: This is Your World kommer bland annat att hålla E-sportturneringar, LAN-party, Expo, Cosplay-tävling, live-konserter, communityturneringar, speedrunning och paneler. Det må vara flera månader tills dess, men om du redan har bestämt dig för att åka kan du beställa biljetter redan idag.

Kommentar från Marcus Lindmark

“DreamHack skapar en plats för vårt community att skapa band, utforska, vinna, spela, och vara sig själva genom en interaktiv spelupplevelse,” sade Marcus Lindmark, VD på DreamHack. ”TV-spel förde, och har fört, oss samman under dessa svåra tider, så jag knappt uttrycka hur glad jag är över att vi äntligen kommer att kunna träffa vårt community ansikte mot ansikte. Det känns väldigt poetiskt att vår första fysiska festival i USA kommer att ske i samma stad som vi höll vår sista festival innan pandemin började för två år sedan. Vi kan knappt vänta tills vi kan dela DreamHack-upplevelsen med Anaheim.”

Kommentar från Junior Tauvaa

Anaheim är redo att återuppliva DreamHack-besökarna under deras första fysiska spelevent på över två år,” sade Junior Tauvaa, Chief Sales Officer för Visit Anaheim. “Besökarna kan komma hit och veta att deras hälsa och säkerhet är vårt störta prioritet samtidigt som vi hoppas kunna ge dem enastående service på en av världens bästa mötesplatser.”

Hälsoregler gällande Covid-19

Trots att DreamHack nu kommer att kunna hållas fysiskt kommer det fortfarande att finnas regler för att undvika att sprida Covid-19. Särskilt i USA, där vaccination har blivit ett politiskt verktyg, är det viktigt att följa hälsoreglerna. Ledningen kommer att vilja ha bevis på att besökare inte har Covid. Du bevisar detta antingen genom att du visar upp ett vaccinationsintyg eller tar ett Covid-test på plats som visar negativt.

///

DreamHack kommer att lägga upp ett detaljerat schema över dess event i december. Du kan beställa biljetter på dreamhack.com/anaheim.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).