Aeon Must Die! släpper ny trailer tillsammans med dess utsläppsdatum

Det animéinspirerade beat’em-up-spelet Aeon Must Die! kommer ut den 14 oktober på PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och PC. Spelet är utvecklat av Limestone Games och utgivet av Focus Entertainment.

Trailer visar upp den intressanta konststilen, som är inspirerad av manga och graphic novels. Den visar även mer än fem minuter av spelmoment, bland annat olika kombos och moves som spelaren kan använda i strid.

Om spelet

Aeon, den fruktade kejsaren över den ostoppbara Void-arméen, har blivit förråd och lämnad att dö av sina generaler. Svag och utan en egen kropp att utföra sin hämnd lyckas han gå samman med din kropp för att överleva och söka hämnd på de som förråt honom.

Res genom den futuristiska staden Pantheon för att besegra och eventuellt döda de som förrådde Aeon, samtidigt som du kämpar för att befria din kropp, sinne och själ från hans järngrepp.

Upplev ett unikt beat ’em-up-spel som introducerar ultrasnabba spelmoment där hög risk ger hög belöning, innovativ AI och taktiska strider. Upplev allt detta medan dina ögon tar in den vackra konststilen.

Kommer du att ge efter för Aeons vilja, släppa lös hans fantastiska kraft och förlora dig själv i processen? Eller kommer du att välja den hårda vägen och förbli fri, även om det kostar dig det mesta av din styrka?

Spelet innehåller:

  • En fängslande rymdhistoria om förräderi, kärlek, hämnd, makt och fri vilja.
  • Spektakulär beat’em-up fullproppad med brutal, over-the-top action
  • Fantastisk animéinspirerad konst och musik
  • Eleganta strider med välgenomtänkta spelmoment.
  • Tuffa val där du måste välja vem som ska leva eller dö och därmed förändra galaxens öde.

///

Om du köper spelet innan den 28 oktober kommer du att få Wrathful King Set DLC helt gratis, vilket också inkluderar ett ett nytt skinn till Aeon och hans motorcykel. Vill du veta mer om Aeon Must Die! kan du klicka här.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).