Fantastisk grafik i Tom Clancy’s The Division

Tom Clancy, som dessvärre nyligen avled, blev världskänd för boken och sedermera filmen kring Red October – en berättelse om en kapten på en rysk atomubåt. Clancy har skrivit många böcker som har blivit till film, men hans framgångar stannade inte vid filmer, ett antal spel har också släppts som baseras på hans berättelser. Nästa år är det dags för The Division och här är vad vi vet.

Till att börja med vet vi att det kommer att, åtminstone av vad som hittills har visats, bli en fantastisk grafik i spelet – inte minst tack vare grafikmotorn Snowdrop. Här pratar vi verkligen det senaste vad det gäller spelgrafik och det ser riktigt bra ut. Fysiken i spelet är också annorlunda mot vad vi har sett tidigare, där skott som avlossas verkligen påverkar föremål i spelet.

Spelet kommer att utspelas i New York, där en pandemi har dragit fram och lämnat kaos i sitt kölvatten. Det är därför som Divisionen – The Division – har aktiverats. Divisionen består av ett antal agenter, som normalt sett lever vanliga liv, men som i situationer som den här startar sina uppdrag – vilka utförs självständigt. The Division kommer att vara ett spel med en öppen värld och det kommer att vara ett rollspel med individuella karaktärer som utvecklas under spelets gång. Du kommer också kunna spela tillsammans med vänner, eller på egen hand, och till din hjälp kommer du att ha modern teknik. Vilket i våra öron låter som avancerade vapen…

Med andra ord verkar det här vara ett väldigt lovande spel som vi kommer att återkomma till och framför allt testa när det väl släpps. Under tiden kan du ta en titt på nedanstående video och hoppas att det snart är 2015…

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

4 trackbacks/pingbacks

  1. Samhället kollapsar ... - Spel och Film
  2. Samhället kollapsar … – Carling Creations
  3. Gratishelg med The Division - Spel och Film
  4. Gratishelg med The Division – Carling Creations

Kommentarer är stängda.