Får vi snart se Sniper Elite 5?

Sniper Elite-serien, där du spelar en prickskytt under andra världskriget, blev redan från start ett populärt spel. Fyra spel har släppts i serien, plus en spinoff, och nu ryktas det att del fem är på väg – plus en massa annat intressant.

Det är PC Gamer som rapporterar om att Sniper Elite 5 kan vara på väg. Dessutom ska en VR-version vara under utveckling. Serien har från start fått ett bra mottagande och mer än 10 miljoner exemplar har sålts. Kombinationen av att smyga runt och att balansera prickskytte med att placera bomber och slå till där det gör som mest ont har varit en del av framgången.

Förhoppningsvis får vi se Sniper Elite 5 inom en snar framtid, och även om inte mycket är känt lär del fem utspelas under andra världskriget – något annat vore väldigt konstigt.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.