Framtiden för Ullared-serien oviss

I hela 12 säsonger har vi fått följa Morgan och Ola-Conny i serien Ullared. Men om det blir någon fortsättning är ännu inte bestämt.

Serien ”Ullared” hade premiär på Dplay i slutet på 2009. Sedan dess har det totalt blivit 12 säsonger där vi bland annat fått följa med Morgan och Ola-Conny som blivit två starka profiler i programmet. 

Men på grund av pandemin var man tvungen att pausa inspelningen och än har man inte återupptagit den. Det är därför oklart om en fortsättning av serien blir av.

Senaste säsongen spelades in 2019

2019 var senaste gången som man spelade in inne på varuhuset. Sedan dess har man haft en paus. Patrik Levin, som är VD på Gekås säger till Expressen att inget beslut om hur det blir i framtiden är taget.

– Senaste säsongen spelades in 2019, serien har varit helt och hållet inställd under pandemin. Vi har inte fattat beslut om hur vi ska göra under 2022, säger Patrik Levin, vd på Gekås, till Expressen.

Förutom Morgan och Ola-Conny har man fått se många glada besökare och skymten av vad som säljs inne i varuhuset. Ibland har kunderna visat upp vad man lagt i sin kundvagn. Att man inte kan se nya avsnitt och därmed se vad varuhuset har att erbjuda är mycket synd. 

Men vill man spana in utbudet från Gekås kan man besöka Ullaredblogg.se som lägger upp bilder på sortimentet. Där visar man både upp produkter och prislappen. Ibland skriver man också om nyheter som berör varuhuset och vad som händer i området.