G11 presenterar: The Mystery Cleaner

För några dagar sedan presenterade spelutvecklarna G11 deras nya spel, The Mystery Cleaner. The Mystery Cleaner är ett simulationsspel där du är en vaktmästare som sänds ut till olika bisarra platser för att städa upp röran som andra ställt till. Detta är G11:s första spel och de hoppas på att The Mystery Cleaner ska göra bra ifrån sig så att de kan producera ännu fler spel i framtiden.

Handling

Att städa kan vara tråkigt för många, men i denna världen är det en inbjudan till ett extraordinärt äventyr som endast ett fåtal har råd med.

Din hög av obetalda räkningar tvingar dig att delta i en årlig städtävling. Dock visar det sig att det underskattade arbetet som vaktmästare innebär mycket mer bisarrhet än du kunde föreställa dig…

I denna (o)realistiska simulator kommer du att få uppleva platser som vanliga dödliga aldrig får möjlighet att besöka och se saker som andra aldrig kommer att få se. Vill du besöka platser där endast presidenten får vara? Städa upp i laboratorium där utomjordingar blivit obducerade? Eller städa lite i helvetet? Det är upp till dig att göra skitgörat, men nu har du möjlighet att förvandla skräpplockning till ett äventyr!

Spelmekanik

Du kommer att bli hitta olika pussel som du måste ta dig igenom för att komma in i några av rummen. Det är upp till dig att leta i varje vrå efter det minsta lilla bit av skräp.

Till din hjälp kommer du att ha:

En mopp med en spann

Tvättsvamp

Ficklampa

Högtryckstvätt

Dammsugare

Soptunna

Insektsspray

Lim

Sist men inte minst, dina egna händer.

///

Det är viktigt att ge mindre spelutvecklingsföretag en chans när de försöker göra debut i TV-spelsmarknaden. Om du är intresserad av att se hur spelet funkar kan du gå till Steam och titta på deras demo för städningen av det vita huset. Håll ögonen öppna för fler nyheter i framtiden.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).