GOG GALAXY 2.0 Open Beta är nu tillgänglig

GOG GALAXY 2.0, gratisappen som finns till för att samla alla dina spel och vänner på en enda plats, finns nu tillgänglig till alla att testa. Besök www.gogalaxy.com och slå dig samman med andra spelare.

Är du trött på att behöva skifta mellan olika appar för att gå in på dina spel? Är det irriterande att inte kunna se hur det går för alla dina spelvänner på dina olika plattformar på en och samma plats? I GOG GALAXY samlas alla dina spel i ett enda bibliotek och gör det dessutom lättare än någonsin att hålla kontakten med dina alla PC-och konsolvänner.

”De senaste åren har vi sett kontinuerlig uppdelning av våra spelsamlingar och spelvänlistor. Detta har visat att det behövs en samlingsapp,” säger Piotr Karwowski, VD vid GOG. ”Och jag är säker på att ännu fler klienter och lanseringar är på väg,” lägger han till. ”Vi är överraskade och tacksamma över reaktionerna över appen från vår community och har tagit det ännu längre genom att göra integrationer med 20 spelplattformer. Alla kan se alla sina spel och alla sina spelvänner i GOG GALAXY 2.0.”

Ladda ner appen och koppla ihop GOG GALAXY 2.0 med dina andra favoritplattformer genom 20 officiella och community-skapade integrationer. Importera och organisera alla dina PC-och konsolspel i ett enda bibliotek. Installera och spela PC-spel, håll koll på din framgång och se dina vänners status, achievements och speltid över alla spelplattformarna. Appen är också det bästa sättet att hålla upp och uppdatera ditt DRM-fria GOG.COM spelbibliotek. Allt är format med ditt privatliv i åtanke. Inget spionage, inget delande med en tredje part och all information tillhör dig.

Du kan delta i GOG GALAXY 2.0 Open Beta genom att ladda ner appen till Windows eller Mac. Besök www.gogalaxy.com för mer information om vad du kan förvänta dig när väl appen officiellt lanseras.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).