Illusion Lands har fått sin första trailer

Den första trailern till Illusion Lands har precis släppts. Illusion Lands är ett slasher-spel i tredje person som kombinerar en fängslande berättelse med färgglada strider. Du har rollen som Erwin, en mäktig jägare skapad av gudarna. Hans byten är så kallade Devourers, gigantiska varelser vars sanna natur fortsätter att vara ett mysterium. I början av spelet lyder han gudarna blint och följer alla deras order utan att tveka, men när det visar sig att gudarna har ljugit för honom vänder han sig emot dem.

Utforska spelets värld och upptäck alla dess gömda hemligheter. Leta upp Devourers, väck dem och slåss mot dem. Följ Erwin på hans resa till att bli en fri individ.

Spelet erbjuder:

  • ett brutal stridssystem med färgglada bakgrunder, realistiska ljudeffekter och smidigt animerade komboattacker och avslutningsattacker.
  • en mäktig berättelse med intressanta dialoger, event och minnesvärda karaktärer.
  • förmågan att använda ovanliga stridstaktiker, olika typer av vapen och färdigheter.
  • ett unikt magisystem där varje individs färdigheter är del av deras karaktär.
  • högt tempo när du spelar. Erwins rörelser när han slåss mot de gigantiska Devourers ger spelaren en väldigt dynamisk känsla.
  • en väldigt detaljerad spelvärld med vacker, modern 3D-grafik.

ManydevStudio

ManydevStudio är ett polskt indiespelsutvecklingsföretag. De har även gjort Formula Team, Dreamreaper: Grey Skies, Barbarian Kingdom, Parasight, Corsair’s Madness och No Man’s Island. Deras motto är Our way is the best way. For us, for you. Du kan besöka deras hemsida, men den är helt skriven på polska utan några engelska alternativ så om du inte kan läsa polska är det definitivt bättre att söka efter dem på Steam och klicka på några av deras spel om du vill veta mer om dem.

///

Om du vill veta mer om Illusion Lands kan du besöka dess Steam-sida här. ManydevStudio planerar att släppa en demo snart, så lägg den på din önskelista så att du inte missar den när den kommer!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).