Introduktion… Vem är jag? Vem är André

André Svensson

6.5

Personlighet

8.5/10

Skönhet

3.2/10

Röst

5.2/10

Humor

9.5/10

Energi

6.0/10

Pros

  • Glad
  • Positiv
  • Pajas

Cons

  • Lättirriterad
  • Lite för rundlätt

Jag har sett att det är ett gäng av er som läser mina recensioner och inlägg på sidan. Så det kanske är dags att jag berättar lite vem jag är.

Jag är en 31 årig man från Blomstermåla, lite norr om Kalmar. Till vardags är jag tatuerare i Oskarshamn, men när jag inte jobbar håller jag på med musik och ser på en offantlig mängd film. Jag har samlat på film så länge jag kan minnas att jag sett på film. Jag har en passion för animerad och tecknad film. Helst inte av det nyare slaget utan gärna det jag själv såg när jag var liten. Sen är jag många gånger en jävla gringubbe när det gäller filmer och framförallt spel… Sätter gärna en punkt vid att saker och ting var bättre förr, och det står jag fast vid.

Ja, så mycket mer spännande än sådär är jag inte faktiskt. Så att eh… Tack för mig så länge! Se till att läsa mina recensioner nu och lämna gärna feedback på grejerna, finns ju inget roligare än när man ska diskutera lite med folk 🙂