Kommer Hicks tillbaka till nästa Alien?

Syra i ansiktet från en utomjording är sällan bra.

Vi rapporterade tidigare om att Neill Blomkamp ska regissera nästa del i Alien-sagan. Nu kommer fler rykten som definitivt pekar åt rätt håll. Enligt Reddit och AVPgalaxy har Michael Biehn, som spelade Hicks i Aliens, blivit kontaktad av Blomkamp i syfte att medverka i Alien 5. Hicks var en av mina favoritkaraktärer i Aliens, inte minst på grund av hans obevekliga vilja att överleva. Michael Biehn har spelat många bra roller och vid flera tillfällen i James Camerons filmer, som exempelvis Avgrunden och Terminator.

Med tanke på konceptbilden nedan, som Blomkamp postat på sitt Instagram-konto, kan det här bli riktigt spännande:

 

Syra i ansiktet från en utomjording är sällan bra.
Syra i ansiktet från en utomjording är sällan bra.
Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

4 kommentarer

  1. Hu hemska tanke. Hicks fick jag nog av redan 1986. Aliens är ok men det är den sämsta i serien – tycker jag men klart att man ser fram emot en återträff.

    • O nej, en kättare! 🙂 Aliens sämst? Varför tycker du att den är sämst? Den har ju allt; stenhårda marinsoldater som går på pumpen så det visslar om det, en fantastiskt annorlunda miljö, en kvinnlig hjälte och monster så läskiga att Freddy K och Jason framstår som korgossar.

1 trackback/pingback

  1. Filmrecension: Avgrunden (1989) – Carling Creations

Kommentarer är stängda.