Landa på en planet

Visst vore det spännande att få landa på en annan planet? Visst låter det lite osäkert, vad som helst kan ju gå fel, men det är ett äventyr som är svårslagbart.

Det kan du snart göra, utan att riskera någonting annat än lite frustration. Elite: Dangerous får sin första stora expansion i och med Elite Dangerous: Horizons, där det blir möjligt att landa på planeter – åtminstone de som saknar atmosfär. I originalutgåvan av Elite: Dangerous kan du inte landa på några planeter, bara flyga runt dem. Nu ska du inte bara kunna landa i och med Elite Dangerous: Horizons, utan även köra rover – det vill säga en sorts rymdjeep.

Elite Dangerous: Horizons

 

När du utforskar planeterna kommer du att kunna hitta dolda rymdhamnar, kraschade skepp eller nya fyndigheter som du kan börja bryta för att förädla.

Priset för expansionen är £39.99 om du förbeställer nu.

 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Destiny 2 populärt, snart kommer DLC - Spel och Film

Kommentarer är stängda.