Live streaming hos Bet365

Den gigantiska spelsidan Bet365 erbjuder ett brett utbud av live streaming-tjänster på sina webbsidor. Här kan du streama alla dina favoritevent och matcher i deras Live Sport Stream. På deras plattform erbjuds det regelbundet live streaming av:

– Fotboll
– Tennis
– eSports
– Badminton
– Snooker
– Dart
– Volleyboll
– Cricket
– Basketboll
– Handboll
– Bordtennis
– Ishockey
– Netball

Observera att denna lista inte är fullständig. Bet365 Sport visar då och då andra sport-evenemang på sina sidor, under de senaste åren har antalet streaming-evenemang ökat. För att se en fullständig lista rekommenderar vi dig att besöka Bet365 Sport.

Är live streaming gratis hos Bet365?

Ja. Live streaming är gratis hos Bet365, men du måste uppfyllt ett (1) av följande kriterier.


1. Inom de senaste 24 timmarna måste du ha lagt ett spel på den live streaming som du vill titta på. Detta måste du naturligtvis ha gjort inne på Bet365 Sport.

2. Du måste ha pengar på ditt spelkonto

Om du alltså vill se sport live streams gratis kan du ha en hundring som ligger och dammar på ditt Bet365-konto för att alltid kunna ta del av gratis live streaming.

Om du är en spelare som inte spelar/satsar varje dag, då kan det vara smart att se till att du alltid har lite pengar kvar på spelkontot. På så sätt kommer du alltid att ha möjligheten att se Bet365s live streamingar.

Hur live streamar jag på Bet365 Sport?

1. Logga in eller skapa ett konto hos Bet365
2. Klicka på fliken ”Live Streaming”
3. Välj ditt event under sektionerna ”live nu” eller ”Schema”
4. Klicka sedan på ditt valda evenemang för att sätta igång streamingen

Härifrån kommer du sedan att kunna satsa på evenemanget live! 

I samarbete med Bet365.
Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Live streaming hos Bet365 - Filmfeed

Kommentarer är stängda.