Miljonlotteriet – Spel som bidrar till något gott!

SvenskaMiljonlotteriet har funnits med ända sedan 1964 och är ett svenskägt lotteribolag som ägs av IOGT-NTO-rörelsen. IOGT-NTO är en rörelse som arbetar för en drogfri miljö. Alla intäkter som de drar in via sina skraplotter i butik eller online går direkt till rörelsens arbete mot drogfrihet och under 2000-talet har IOGT-NTO bidragit med över 2 miljarder kronor. De uppdaterar regelbundet på både Facebook och Youtubeangående deras välgörenhetsarbeten, tävlingar och kampanjer.

Välmående i samhället, där ingen far illa av droger eller alkohol är vad deras bidrag satsas på och alla som spelar hos Miljonlotteriet bidrar till bekämpandet av missbruk. Detta är verkligen något som fler större medie- och spelbolag borde få upp ögonen för: att välja ett område som nisch att bidra sina vinster till. Detta ger deras användare möjligheten att bidra med något välgörande i samband med underhållning.

Svenska Miljonlotteriet drivs av IOGT-NTO som är en rörelse mot drogmissbruk i samhället.

Många olika kampanjer med en god avsikt!

Miljonlotteriet är verkligen ett spelföretag som använder sina intäkter på ett bra sätt som gynnar hela samhället. På deras hemsida så kan du hitta många olika kampanjer och artiklar som berättar om deras olika sätt att arbeta för ett bättre samhälle som alla kan vinna på. Bland annat så kan du vara med i tävlingar med olika inriktningar.

Det är inte bara pengavinster som man kan vinna på Miljonlotteriet genom deras skraplotter. Du kan exempelvis genom att skrapa en lott tävla om ditt drömboende – som du själv får designa och rita upp precis som din dröm faktiskt är. Precis alla dina önskningar gällande ditt drömboende slår in, allt från husdesign, planlösning, kök till trädgård och till och med dörrar, fönster och handtag. Samtidigt går en del av summan du köpt din lott för till att bidra till att personer som har problem med missbruk får tak över huvudet, samt till bedrivandet av olika behandlingshem som hjälp för människor som behöver hjälp.

Aktiviteter och bidrag för drabbade barn!

Gör julen vit i år för barnens skull – barnens högtid!

Nu närmar sig julen igen med stormsteg och en av Miljonlotteriets kampanjer riktar in sig på att ge så många barn som möjligt en vit jul. Mycket av IOGT-NTO´s arbete riktar in sig på just barnen som lever inom missbruksfamiljer. Det kan vara kampanjer eller tävlingar som hjälper barn i kris och det är också ofta så att de arrangerar evenemang som unga och barn kan få glädje av.

Varje skraplott som man köper hos MIljonlotteriet går till ett välgörande ändamål på något sätt och det är tack vare dem och IOGT-NTO som de har kunnat vara med och både bekämpa problem i samhället och samtidigt rädda liv. För barnen och de unga anordnar de varje år över 70 olika sommarläger för barn, kamratstöd till barn som är ensamma och andra roliga aktiviteter som höjer livskvalitén för barn som har det svårt.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Miljonlotteriet – Spel som bidrar till något gott! - Filmfeed

Kommentarer är stängda.