My Universe – Fashion Boutique är tillgänglig på Nintendo Switch och Playstation 4

Microid Life har precis släppt ett nytt spel, My Universe – Fashion Boutique. Fashion Boutique är det tredje spelet i My Universe-serie och är efterföljaren till My Universe – My Baby och My Universe – School Teacher. My Universe-serien är designat specifikt för barn som vill pröva på sina drömjobb. I det här spelet får du pröva på att vara en modedesigner.

Handling

Har du alltid drömt om att vara modeskaparen som alla pratar om? Är du redo att öppna och sköta om din egen modebutik? Då är detta spelet för dig! Dekorera ditt showrum för att matcha din personlighet och klädstil, och använd sen din stil till att dra till dig kunder.

Välkomna dina kunder och ge dem råd. De kommer att behöva din hjälp för att hitta den perfekta garderoben. Designa dina drömkollektioner och ge dina kunder gått om alternativ att välja mellan. Vinn dina kunders lojalitet och förvandla ditt showrum till en modebutik som man inte får missa!

Skapa din kläder från den första tråden genom ett antal minispel där du måste välja vilken typ av kläder, mönster, former och tyg du vill använda. Tusentals olika möjligheter finns tillgängliga. Var inte rädd för att vara kreativ!

Du kommer att låsa upp fler mönster och tyger medan du spelar, vilket gör det möjligt för dig att utöka ditt klädmärke. Dra åt dig så mycket uppmärksamhet att du blir inbjuden på modeshower i de mest prestigefyllda städerna i världen: Tokyo, New York, Moskva!

Du kan titta på spelets trailer här.

Sammanfattning

-Skapa de perfekta klädkombinationerna med hjälp av tusentals olika kläder.

-Välj ditt utseende, dina kläder och hur ditt showrum ska se ut.

-Bemästra minispel för att skapa de bästa kläderna.

-Organisera dina shower i modestäder som Moskva, Tokyo eller till och med New York.

///

My Universe – Fashion Boutique är idag tillgänglig på Nintendo Switch och Playstation 4, och kommer snart att komma ut på PC/Mac Digital.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).