Några speltips till föräldrar med en Nintendo Switch

För er föräldrar som vill hitta TV-spel att spela tillsammans med era barn har Nintendo Switch just nu några utvalda titlar fyllda med pussel och gåtor för hela familjen!

Gallery of Things: Reveries

Här är ett spel för er som gillar konst och särskilt då i Dadaism-stilen. I Gallery of Things: Reveries ska du hitta objekt som gömmer sig i olika tavlor. Barnen får inte bara tillfredställningen från spelet i sig, utan blir också intoducerad till vackra konstverk som även de vuxna kan uppskatta!

I Love Finding Cats and Puppies Collection’s Edition

Här är det ert jobb att hitta alla katterna och hundarna som gömmer sig i de olika minispelen och pusslen. Ett måste för de som har barn som älskar djur!

Jewel Match Atlantis Solitaire Collector’s Edition

För er som vill introducera era barn till spel som Solitaire och Mahjong på ett roligt och engagerande sätt är detta spelet för er. Med över 1000 banor där du kan skifta mellan svårighetsgraderna Normalt, Svårt, Avslappnat och Tidsinställd finns det gått om innehåll till era barn att sätta tändarna i!

Just Find It 3 Collector’s Edition

Ett samlingsspel fyllt med ”hitta objekt”-pussel, memory-spel och andra typer av pussel. Tredje spelet i en serie, så ett måste för de som redan spelat igenom de två föregående spelen.

So Much Stuff 3: Odds & Ends Collector’s Edition

Ännu ett spel där barn ska hitta objekt, men här gången ligger fokuset på att organisera de objekt man hittar, som när man städar ett rum eller en vind! Även detta är det tredje spelet i sin serie.

Spirits Chronicles: Born in Flames Collector’s Edition

I det här spelet får man uppleva en spännande berättelse genom att klura ut gåtor och pussel.

Wintersea behöver din hjälp! Följ din mormor Dayonas fotspår och bli en tämjare av magiska varelser för att rädda ett kungarike från en isig grav!

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).