När kommer Dark Phoenix?

dark phoenix

Dark Phoenix, filmen om Jean Grey och hur hon riskerar att bli någonting ingen vill, åtminstone inte de som vill se planeten överleva. Filmen kommer att ha premiär nästa år. Men mer bestämt än så är lite svårt att ta reda på, det verkar finnas många olika uppgifter. 

Enligt trailern, som du kan se nedan, står det 14:e februari i slutet. På IMDB står det 7:e juni, men då är det i USA. Klickar man sig vidare på IMDB-sidan hittar man snart information om att den kommer att ha premiär i Hong Kong den 5:e februari. Men ingen uppgift om vad som gäller för Sverige. På SF.se hittar man inte Dark Phoenix någonstans, trots att kommande filmer sträcker sig hela vägen fram till juni. Men det kanske inte betyder så mycket, annat än att SF glömt lägga in premiären eller inte hunnit så långt.

Bäst hade det förstås varit om det var februari som gällde. Man kan aldrig få för mycket av X-Men. Eller X-persons, som Deadpool skulle ha sagt. Och vilket han också sade, i Deadpool 2.

Dark Phoenix regisseras av Simon Kinberg och i rollerna finner vi James McAvoy, Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters och Jessica Chastain.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.