Ny spännande thriller på Netflix – Hold the dark

hold the dark

Ibland dyker de upp, de där filmerna man känner att man bara måste se. Nya Hold the Dark som går på Netflix verkar absolut vara en film värd att se. 

Netflix överraskar ibland, både vad det gäller film och serier. Att de producerar en hel del film själva är ett gott tecken. Särskilt när det är kvalitetsfilmer med rejäla budgetar.

Hold the Dark handlar om en pojke som försvunnit och antas ha tagits av vargar, men ingen av byborna i byn där han försvann vill jaga vargarna. I huvudrollen ser vi Jeffrey Wright, som spelar vargexperten Russell Core, som är den ende som vill ge sig efter vargarna. Men folk har försvunnit förut i trakterna och allt verkar inte vara vad man tror. Än värre blir det när pojkens pappa (spelad av Alexander Skarsgård) återvänder från Irak.

Så snart jag sett den här återkommer jag med recension!

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.