Nedräkning till avfärd… Interstellar lyfter om 3… 2… 1…

Eller snarare 5. Det är cirka fem månader kvar till Interstellar har premiär i Sverige – vilket mer exakt betyder 7:e november. Vilket innebär en lång väntan för oss som vill se en science-fiction film som verkligen ser lovande ut. Inte mycket är känt, men det här är vad vi vet.

Christopher Nolan är regissören bakom Interstellar och honom känner vi väl från succéer som Batman-trilogin, Inception och The Prestige. I mina ögon har han ännu inte gjort en dålig film och det skulle förvåna mig om Interstellar blir hans första dåliga.

Interstellar utspelas i en nära framtid, där vi har förstört för oss själva. Jorden går snart inte att överleva på och maten håller på att ta slut. Det är kört för mänskligheten, men det finns förstås ett hopp i form av Matthew McConaughey. Han är pilot och ingenjör, vilket gör honom väldigt lämpad för ett väldigt speciellt uppdrag: Att flyga ett rymdskepp genom ett maskhål för att… tja, det är inte helt klart vad han ska göra – men det handlar om att rädda jorden på ett eller annat sätt. Eller se till att vi kan lämna jorden till förmån för en bättre planet att (förstöra) leva på.

Den andra officiella trailern som släpptes nyligen förklarar ovanstående och vi får också reda på att Anne Hathaway (som vi fick se i Nolans succé Batman: The Dark Knight Rises) är med. Trailern ser du nedan.

 

Vilka av Christopher Nolans Filmer gillar Du bäst?

View Results

Loading ... Loading ...
Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

6 trackbacks/pingbacks

  1. Kommande filmer | Spel och Film
  2. Ännu en ny trailer för Interstellar – Matthew McConaughey skjuts upp i november | Spel och Film
  3. Recension: Batman (1989) - Spel och Film
  4. Recension: Batman (1989) » Carling Creations
  5. Meryl Streep - Drottningen av Hollywood - Spel och Film
  6. Meryl Streep – Drottningen av Hollywood – Carling Creations

Kommentarer är stängda.