Ni vann A Quiet Place

quiet place

Ytterligare en tävling har avgjorts. Den här gången gällde det den mycket spännande filmen A quite place. 

Frågan vi ville ha svar på var följande:

A Quiet Place jagas människor av skrämmande varelser och de måste vara tysta för att kunna överleva. Vad skulle du göra för att överleva en sådan katastrof och framför allt hur skulle du lyckas vara tyst?

Det är inte helt lätt att vara tyst, eller undvika att göra några ljud ifrån sig. Bland alla spännande svar vi fick in fanns det många bra förslag på vad man kan göra. Att stänga in sig i ett skyddsrum var det många som tyckte var en bra idé och det kan vi bara hålla med om. Att undvika chips, att ta på sig ljudlösa kläder, att stanna kvar där man är var några andra toppenförslag. Någon föreslog att ta sömnpiller för att inte prata i sömnen, vilket förstås är smart att tänka på.

Vi har i vanlig ordning slumpat fram tre vinnare och de tre som vann är:

  • Rolf Nilsson, Lerberget
  • Roselyn Levita, Helsingborg
  • Paul Andersson, Höganäs

Stort grattis till er! Vinsten kommer inom ett par veckor på posten.

a quiet place
Left to right: Emily Blunt and Millicent Simmonds in A QUIET PLACE, from Paramount Pictures.
Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.