2018 Sommarfilmer

2018 recap på de bästa sommarfilmerna

Sitter du också inne och slöar hela sommaren då har jag en perfekt film listan som du kan titta på (passar dom flesta åldrar)!

Deadpool 2

 

Deadpool 2 är en uppföljaren av den populära filmen Deadpool. Deadpool 2 En Amerikansk superhjältefilm där Wade Wilson är huvud personen (Deadpool) som spelas av Ryan Regissör: David Leitch. Gillar du X-Men filmer blandat med massor med humor och episka fighter så är denna filmer perfekt för dig

 

Avengers: Infinity war

infinity war

AVENGERS INFINITY WAR är en amerikansk superhjältefilm från 2018, baserad på superhjältegruppen Avengers från Marvel Comics, producerad av Marvel Studios och distribuerad av Walt Disney Studios Motion Pictures: Gillar du Superhjältar som Thor och alla avengers så är detta den perfekta filmen för dig!

 

Jurassic world: Fallen kingdom

Jurassic World Fallen Kingdom är en amerikansk Sci-fi äventyrsfilm som är uppföljaren till Jurassic World Denna gång Swish lån försöker Claire med hjälp av några vänner rädda alla dinosaurier från den aktiva vulkanen som håller på att få utbrott.

Kommer Clarie verkligen hinna rädda alla dinosauriearter från den aktiva vulkanen?

En mycket spännande och häftig film med bra animerade dinosaurier och bra effekter! Riktad till 11+

 

Solo: A star wars story

Den välkända filmen star wars gör ännu en ny film med coola effekter och episka fighter. Riktad till gamla som små rekommenderas 11+

Andra spännande filmer från sommaren 2018!

 

Superhjältarna 2

Superhjältarna 2 Den efter längtade uppföljaren av Superhjältarna.

Denna gång ställs superfamiljen mot nya hot där en ny tjuv rånar stadens bank och smiter undan. Familjen är tvungen att ta hjälp från Bobs kompis Fryzo.

En familj vänlig film som är riktad till dom yngre åldrarna och en gammal comeback.

 

The Meg

Har du talas om en 20m haj? den kallas Megalodon. Kungen över havet. Dom säger att den är utdöd sen mer än 2 miljoner år sen stämmer det verkligen att den är död?

Grym film med cool effekter och ser verkligt ut.

Barn tillåten från 11+

 

Ocean’s 8

Efter 5 år, 8 månader och nästan två dussin dagar har Danny Oceans syster Debbie gått ur fängelse och inom en dag är tillbaka i samtal med sin gamla vän Lou. Den kvinna som länge varit hennes partner och till synes, medan Debbie alltid varit planerare, var Lou den som hanterade rekrytering. Vilken, för heisen Debbie har planerat? Åh, hon behöver det bästa laget hon kan få. Varav den är träffad och hon vill dra nytta av hur samhället är, vill hon ha ett helt kvinnligt lag. Inga involverade män.

 

Hotell Transylvanien 3

Hotell Transylvanien 3 Uppföljaren av Hotell Transylvanien 2.

I denna film får vi hänga med Drac och hans vänner på en lyxkryssning.

På kryssningen blir Drac förälskade i kaptenen Ericka, Och vad lurt har Ericka egentligen på gång?

Rekommenderad för alla barn

 

Alla filmerna som är med i denna lista:

  • Deadpool 2
  • The Meg
  • Avengers: Infinity war
  • Jurassic world: Fallen kingdom
  • Solo: A star wars story
  • Superhjältarna
  • Ocean’s 8
  • Hotell Transylvanien 3

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.