Ni vann biljetter till La La Land in Concert

Nu har vår tävling vad det gäller biljetter till La La Land in Concert avslutats. De tre som vann två biljetter var hade utfört tävlingens alla moment och svarat på frågan vilken musikal de tyckte var bäst och varför. 

Den sexfaldigt Oscarbelönade storfilmen La La Land kommer för första gången framföras tillsammans med musiken på plats. Det är Stockholm Concert Orchestra under ledning av finsk-amerikanske dirigenten Erik Ochsner som framför musiken. Föreställningen kommer att visas två gånger i Sverige; Globen i Stockholm den 25: oktober och Scandinavium i Göteborg den 29:e oktober. Ryan Gosling som Sebastian och Emma Stone som Mia slog världen med häpnad när La La Land hade premiär i början av året.  Filmen har hyllats över världen och förutom alla fantastiska skådespelares insats måste vi nämna regissören Damien Chazelle. Chazelle har både regisserat och skrivit manus till La La Land.

Föreställningen med film och symfoniorkester är cirka två timmar lång utan paus.

Vinnarna av två biljetter var till La La Land in Concert är: 

Åsa Holmkvist, Piteå

Kristina Gustafsson, Partille

Ewa Edvall, Njurunda

Den musikal som absolut flest tyckte var bäst var Singin’ in the Rain.

Stort grattis till alla vinnare!

Fakta om föreställningen

“LA LA LAND in Concert – a live-to-film celebration”
Ericsson Globe Arena. Globentorget 2 i Stockholm
Onsdag 25 oktober, kl 19:30 (dörrar kl 18:00)

Scandinavium, Valhallagatan 1 i Göteborg
Söndag 29 oktober

Om du inte vinner kan du alltid köpa biljetterna hos Show Night.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.