Ni vann The LEGO Batman Movie på Blu-ray

Vår tävling där tre lyckliga vinnare kunde vinna varsitt exemplar av The LEGO Batman Movie är nu avslutad. Tävlingen gick ut på att gilla och dela inlägget, gå med i e-postlistan samt att svara på frågan Vem är din favoritskurk i Batman-världen och varför?

I The LEGO Batman Movie skyddar Batman Gotham från alla superskurkar, särskilt sin ärkefiende Jokern som han inte vill erkänna som sin ärkefiende, samtidigt som han är så känslomässigt avtrubbad att han inte har några känslor för någonting. Vilket, när han inser det, blir ett problem och en rejäl utmaning.

Vi fick som vanligt in många svar, och det har inte varit lätt att utse tre vinnare. Men följande tre vinnare utmärkte sig extra mycket med sina svar: 

Andrej Hristov, Norrköping

Rasmus Andersson, Kungsbacka

Jenny Nordberg, Kvissleby

Stort grattis till er! Vinsten kommer som vanligt inom kort på posten.

Bland de skurkar som var mest populära fanns förstås Jokern, men de flesta skurkar var representerade bland svaren.

För er som inte vann så ska ni i vanlig ordning inte vara ledsna – det blir snart en ny tävling!

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.