Ni vann Maze Runner: The Death Cure

Tävlingen där tre vinnare kunde vinna varsitt exemplar på blu-ray av den avslutande delen i trilogin Maze Runner är nu avslutad. 

Frågan vi ville ha svar på var om du bara fick ta med dig en enda sak in i en labyrint – och det inte fick vara ett rep eller garnnystan – vad skulle det då vara? Den här gången fick vi några av de mest fantasifulla svar vi någonsin fått på en tävling som den här, vilket var väldigt roligt. Allt från vapen och drönare till kombinationer som en flygande kanon eller en vägvisande kanin. Några ville ha en karta med sig, vilket förstås var smart – vi förbjöd ju inte kartor utan endast garn och rep.

Men vi måste förstås låta noggranna överväganden och tombolan avgöra, så följande vinnare har slumpats fram bland de mest fantasifulla bidragen:

Åsa Holmkvist, Piteå

Roselyn Levita, Helsingborg

Gun Bernhardsson, Höganäs

Ni vann alla varsitt exemplar av Maze Runner: The Death Cure på blu-ray. Filmen kommer inom 1-2 veckor på posten.

Fler tävlingar följer – missa inte dem!

Maze Runner – The Death Cure
Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.