Ni vann Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Vår tävling där tre lyckliga vinnare kunde vinna Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge på Blu-ray är nu avslutad. Och vilken tävling det blev, den slog alla rekord i antal deltagare, vilket förstås är väldigt roligt. 

De två frågor som skulle besvaras var:

Vilken svensk skådespelare har varit med i två av Pirates of the Caribbean-filmerna och vilken av filmerna var Orlando Bloom inte med i?

Svaret är Stellan Skarsgård och Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten.

Samtliga som skickade in svar hade svarat rätt, vilket innebär att tombolan får avgöra. Tre vinnare har slumpats fram och de är:

Karin Forsberg, Sollentuna

Amira Vajraca, Malmö

Jens Andersson, Stockholm

Stort grattis till er! Filmen kommer inom kort på posten.

Tävlingarna är dock inte slut för det – hösten är fylld av roliga tävlingar på Spel och Film. Inom kort kommer vi att tävla ut tre spännande rymdfilmer på blu-ray, två exemplar av en zombie-TV-serie, en komedisamling och lite längre fram kommer ännu fler spännande filmer. Håll utkik och lycka till i framtiden!

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.